59 literes henger alakú akváriumba milyen halat, növényt, szűrőt tudtok ajánlani?
A henger alakú - a halak szempontjából - olyan mint a gömb.
Nem tartható benne gerinces állat (beleértve hal sem).
Beraktam 7db nanohalat, ilyen "Danio erythromicron
" nevezetűt, egy kisbb ilyen 30 literes hengerbe, csak kíváncsi voltam mit fognak csinálni.
Hát azt csinálták, hogy az egyik ment elöl, a többi meg utána, és mentek körbe, körbe, körbe, így a szélénél, és nem akartak megállni. Mintha nem tudnák hol a vége.
Aztán beletettem néhány kis vasfát, amin volt moha Így oda eléjük a széleire, hogy arra mit lépnek. Hát így megálltak előtte, megnézték, kikerülték és mentek tovább. Aztán miután 1 órát úsztak így körbe, kivettem őket, hát mondom el fognak ájulni, ennyit ne ússzanak már, és akkor visszaraktam a rendes téglalap akváriumba. Csak kipróbáltam szórakozásból. Tehát ők biztos nem jók bele, és gondolom ugyanígy az összes csapathal szintén. És ezek a nanohalak szinte egytől egyig mind csapathalak.
Hogy egy betta, aki úszni nem tud annyit a nagy fátylai miatt, az mit csinálna benne arról fogalmam nincs, azt nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!