Nology kérdése:
85 literes akváriumhoz feltétlen szükséges egy külső szűrő?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 17:01
21/29 YourDestiny válasza:
23/29 A kérdező kommentje:
hát mondjuk csövet amibe beleteszem a szivacsokat meg az ülepítőt meg a többi dolgot ... jah meg a tetőt :S Sajnos nem járok olyan helyeken ahol be tudom szerezni ( nem vagyok városi )De a szivacsos megoldás nem rossz :)
2013. okt. 6. 20:51
24/29 Pendulum92 válasza:
Ha oldalpolcosat akarsz, akkor kell egy 5 literes pet palack(vagy befőttesüveg), pár műanyag cső egy háztartási boltból, egy vízpumpa(belső szűrőjé is jó), és szűrőanyagok. De jó a matten is, csak csúnya.
26/29 Pendulum92 válasza:
Megfelelően hatásos, persze nem egy külsőszűrő szintje, de elég lehet átlagos halmennyiséghez.
27/29 A kérdező kommentje:
akkor jó. köszi. nem egy szépség díjas de szerintem megteszi annak a 7-8 halnak. Amúgy neked milyen az akváriumod Pendulum92??
2013. okt. 8. 19:01
28/29 YourDestiny válasza:
Valamelyik AT-202 jó lehet bele, azon jókora szivacs van. A 203-asat ne vedd meg, mert az centrifugát csinál az akváriumodból.
29/29 Pendulum92 válasza:
Egy ázsiai jellegű jelenleg, közepes növényezettség, DIY külső szűrő, ami éppen fejlesztés alatt áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!