Tudnátok hasznos akvarisztikai szakkönyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
3-4 könyvet mindenképpen elolvasnék, mielőtt belevágok az akvarisztikába. Mit tudnátok ajánlani?2013. okt. 2. 21:05
1/9 anonim válasza:
Horn-Zsilinszky Akvarisztika. Ez afféle biblia a halasoknál:D
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Más egyéb? Több irodalmat szeretnék elolvasni, mielőtt belevágnék a dologba.
2013. okt. 2. 21:16
3/9 anonim válasza:
Olvasgatni a netről tudsz sokat, csatlakozz halas fórumokhoz, az akvaristák többsége szívesen segít.
De ahogy Neo is írta ez a könyv a legjobb. :)
5/9 A kérdező kommentje:
remek, köszönöm a segítséget!
2013. okt. 2. 22:21
6/9 YourDestiny válasza:
A Horn-Zsilinszky tényleg egy nagyon jó könyv, bár vannak már benne bőven elavult információk.
7/9 Platypus válasza:
Szerintem a Horn-Zsilinszky annyira nem hasznos. Sajnos annyira régi, hogy a mai technikához már semmiféle útmutatást nem tud adni. Az elvek persze ugyanazok, de egy kezdőnek nem a legegyszerűbb rögtön azzal kezdeni, hogy 30 éves gyakorlatot próbál értelmezni és megfeleltetni a mai lehetőségeknek.
Igazából a boltokban elérhető könyvek közül egyiket sem találtam igazán jónak. Az akvarista műhelytitkokat ajánlanám, de ezt meg nem egyszerű beszerezni.
Vagy ezt itt,szövegmennyiségre több is mint egy átlagos könyv:
8/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2013. okt. 3. 18:53
9/9 anonim válasza:
A Horn-Zsilinszky valóban régi. 50 éve én is abból tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!