Legalább a szűrése jó, ha jól láttam, valami elrekesztett dolog van az akvárium mögött.
Ja, és nem kéne ilyen gyorsan halat tenni bele.
Rossz halválasztás, barbár telepítés.
Szűrőről, világításról nem sok szó esik, de ahogy láttam, viszonylag korrekt.
szippóraksz. :D
mellesleg elég sok minden el van benne cseszve. én nem vennék ilyet, mert ahhoz képest drága.
Vettem sera talajt régen és énis raktam rá sódert, de a növények nem maradtak meg benne. Jóval később vettem pro soilt, abban megmaradtak, szerintem az úgy 50 ezerszer jobb talaj. Meg oké, hogy a sera minden termékét el akarja adni, a videón belenyom a vízbe 3 féle szert, de igazából ezek teljesen feleslegesek mind. Ilyenekre nem szoktam költeni. Simán csak vizet rakok bele.
Tegnap hallottam a boltban, egy hapsi keresett ilyen baktérium kapszulákat. Lehet hogy az is serás cucc, nemtudom, és mondta hogy az milyen jó, mert hogy belerakja az akváriumába, utána nagyon szép tiszta lesz a víz. Még a boltos is furcsán nézett erre a kijelentésére, de azt mondta jó hoz neki. Én nem akartam mondani, hogy a víznek mindig tisztának kéne lennie, és ha nála zavaros, akkor ott valami nagyon el van cseszve. Valszeg túl kicsi szűrője lehet. Inkább a szűrő térfogatát kéne növellnie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!