Egy 112 l-es aksiba milyen külső szűrőt ajánlotok én Eheim classic-ra gondoltam de abból ha jó melyiket? Fontos hogy mechanikai és biológiai szűrése is jó legyen
Figyelt kérdés
kösz a segítséget :)2013. okt. 1. 21:44
1/2 Pendulum92 válasza:
Sokan inkább a tetratec 1200-at fogják javasolni, jogosan. Az eheimek jók, de túl vannak árazva a márka miatt.
2/2 anonim válasza:
Nekem is Tetra 1200 van 100 literes aksira. A Tetra olcsó, viszont utána vehetsz bele minőségi szűrőanyagokat. Az Eheimből a 2073-ast javaslom. De ezek drágábbak, viszont jó szűrőanyagok vannak benne gyárilag.
Van egy cég aki újan a Vaterán hirdet és 10 ezerrel olcsóbban 31.000-ért tudtam megvenni a Tetra szűrőmet. Utána a Tropicalfish-től rendeltem bele 4 Liter Matrix Tropot + 2 Liter Siporax Tropot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!