Sos nálunk van ilyen,? ,
2013. okt. 1. 18:51
1/8 A kérdező kommentje:
és ha van honnan lehet rendelni???,
2013. okt. 1. 18:51
2/8 anonim válasza:
Még jó, hogy nincs.
Hülyeség, és nagy stressz az állatnak.
5/8 anonim válasza:
Dehogynem!
Méghozzá nem is kicsi! Sőt, ilyen formában egy vérlázító provokáció!
6/8 anonim válasza:
Nálunk élő állatot nem postáznak, a boltban lehet venni.
Csak belenéztem, de nagyon akadozik, nem tudom megnézni rendesen a videót, láttam hogy kis teknős, hát majd biztos lesz nagyobb helye. A kis tálban csak szállították. Nem?
7/8 anonim válasza:
De mittudom pl a terraplázán szoktak kirakni ilyen dobozokba mindenféle hüllőket, mert gondolom valahogy be kell férniük a kocsiba, aztán egész nap ott vannak a műanyagdobozokban úgy, hogy azok még ott a nyakukat sem tudják kinyújtani, ilyen kis gekkók, kígyók, mindenféle állat. Az is ugyanilyen állatkínzás ha azt nézzük, mégis olyan tömegnyomor szokott ott lenni, rohannak oda az emberek vásárolni.
8/8 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak megbántani,de úgy gondolom,hogy ha egy ilyen videó miatt akarsz venni(rendelni??!!)egy teknőst akkor inkább várj vele egy kicsit!Engem rettentően meglepett és felháborított a látvány!!Nekünk volt teknősünk nagyon kényes tud lenni,ha valaki nem gondozza.De hangsúlyozom,ékszerteknőst bárhol lehet venni,könyörgöm,ha meg is találod ezt az barbárt aki így árulja ne vegyél tőle!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!