Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Sos nálunk van ilyen,? ,

Sos nálunk van ilyen,? ,

2013. okt. 1. 18:51
 1/8 A kérdező kommentje:
és ha van honnan lehet rendelni???,
2013. okt. 1. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy nincs.

Hülyeség, és nagy stressz az állatnak.

2013. okt. 1. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Úristen...
2013. okt. 1. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez nem állatkínzás???
2013. okt. 1. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Dehogynem!

Méghozzá nem is kicsi! Sőt, ilyen formában egy vérlázító provokáció!

2013. okt. 1. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk élő állatot nem postáznak, a boltban lehet venni.

Csak belenéztem, de nagyon akadozik, nem tudom megnézni rendesen a videót, láttam hogy kis teknős, hát majd biztos lesz nagyobb helye. A kis tálban csak szállították. Nem?

2013. okt. 1. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
De mittudom pl a terraplázán szoktak kirakni ilyen dobozokba mindenféle hüllőket, mert gondolom valahogy be kell férniük a kocsiba, aztán egész nap ott vannak a műanyagdobozokban úgy, hogy azok még ott a nyakukat sem tudják kinyújtani, ilyen kis gekkók, kígyók, mindenféle állat. Az is ugyanilyen állatkínzás ha azt nézzük, mégis olyan tömegnyomor szokott ott lenni, rohannak oda az emberek vásárolni.
2013. okt. 1. 21:02
 8/8 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak megbántani,de úgy gondolom,hogy ha egy ilyen videó miatt akarsz venni(rendelni??!!)egy teknőst akkor inkább várj vele egy kicsit!Engem rettentően meglepett és felháborított a látvány!!Nekünk volt teknősünk nagyon kényes tud lenni,ha valaki nem gondozza.De hangsúlyozom,ékszerteknőst bárhol lehet venni,könyörgöm,ha meg is találod ezt az barbárt aki így árulja ne vegyél tőle!!!!
2013. okt. 12. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!