Első!
Hidd el, hogy a filodendron is bírja a mocsári körülményeket. Élőgépes szennyvíztisztításban is használják a gyökereit vízbe merítve. Sőt, én is akarok rakni a nyíllevél és vitorlavirág mellé. :)
Kérdező: Nézd meg, hogy az általad kinézett növény nevelhető-e hidroponikásan. Én használok növényeket a szűrésemhez, jól beváltak.
na erre voltam kíváncsi pontosan így akarom megoldani szép indás gyökereiben szépen rejtőzhetnek a halak
szóval akkor biztos nem lesz semmi gond vele ?
egy pillanat alatt irigy leszek ha ez a te akváriumod :DD
viszont zseniális holnap beüzemeltetem
Nem, az akvarista.hu-n egy blogból szedtem a képet, remélem nem sértődik meg az illető, ha meglátja itt :D
Az enyém az ilyen: [link]
Itt a gyökerek a hátsó részen lévő szűrőtartályokba lógnak, mintegy száréskiegészítésként. És baromi szépek, nőnek mint a gomba. ;)
Köszönöm, és szívesen.
Sokan nem ismerik a szárazföldi növények hasznosságát az akvarisztikában, pedig szép(és szűrőhatásuk sem utolsó!) az is, ha nem csak akváriumban van dús növényzet, ha nem az körül is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!