112l be kellene nekem halösszeálitás!?
Figyelt kérdés
Minnél kissebb halakat szeretnek és olyanokat amik kezdőnek jók! Algára is kéne ( barna, fonal ) és szeretnék egy bettát bele.. Azoval olyabok kellenének bele amik nem bántják egymást.. De akár lebeszélhető vagyok a bettárol is ha valami szép halfajt mutattok. ( neonok kizárva ) szűrés eheim picup 20102013. szept. 30. 10:33
1/2 anonim 

válasza:

A betta szerintem sok lehetőségtől elzár, amit nem tud bántani, az őt bántja. Lehet szerencséd, de a bettát legegyszerűbb egyedül, vagy algázókkal tartani, abból nem lehet baj.
A barna algát, pl a törpe szívóharcsa megeszi, de csak amiatt biztos nem raknám bele. Ha barna alga van, (több mint fél éves akváriumnál) az vízminőségbeli probléma, azt meg kell oldani, az algaevő csak tüneti kezelés.
Betta helyett lehetne mondjuk kakadu törpesügér. Kényesebb, de szép. Neon helyett meg valami más pontylazac, millió féle van. Pl vörös fantom lazac.
2/2 anonim 

válasza:

Ja, most látom a szűrőt, így valamiről le kell mondanod.
Olyan összeállítás kell, mint ha egy max 70 literes akváriumot rendeznél be. Kb ennyi a 2010-es legnagyobb kapacitása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!