Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek, hogy mutatna?

Szerintetek, hogy mutatna?

Figyelt kérdés
120 literes akvárium nano halakkal: amanda lazac, és galaxy razbora, vagy inkább neon és petitella.
2013. szept. 29. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:

A narancssárga amanda nem illik a piros galaxi mellé színben. Inkább sárga boraras és valamelyik színes halat mellé rakni. Vagy jó az eritromicron is a galaxyval.

A petitella szép, de kényes hal szerintem, bár még nem tartottam olyat, csak ahogy olvastam róla, abból gondolom. A neon unalmas, mindenkinek az van.

2013. szept. 29. 23:23
 2/3 Pendulum92 ***** válasza:
Szerintem nagyon jól.
2013. szept. 30. 08:23
 3/3 Platypus ***** válasza:

Én a minél kisebb halakra szavazok, optikailag megnöveli az akvárium méretét. Ás úgy egyébként a halaknak is a minél nagyobb jobb, na most ha az üveg mérete adott, akkor minél kisebb hal, annál boldogabb. Kevesen tervezik így az akváriumot, pedig tényleg nagyon jól mutat. Csak az ismerősök hülyébbik fele zaklat mindig azzal, hogy miért nem veszek nagyobb halakat.

Az amanda-galaxy páros jól mutat, de szerintem az amanda egy kicsit elnyomja a galaxyt látványban, és mégiscsak a galaxy a különlegesebb hal. Tisztán látványilag szerintem a werneri kalász illik színben a legjobban a galaxy mellé. A sima neon helyett a hamis neon egészen egyedi hal, és a szerényebb színeivel jobban illik egy növényesbe. Meg úgy egyébként van még egy csomó kistestű neonhal a rokonsági körben, amiket érdemes megnézni. Az igazi petitella nagyon kényes, de ott van a tökugyanolyan másik két piros orrú faj, azok annyira nem azok.

2013. szept. 30. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!