Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért nem bír víz alján...

Miért nem bír víz alján maradni a Bettám?

Figyelt kérdés
Szóval az a baj, hogy a bettám le szeretne menni a víz aljára de aztán feljön mintha lufi lenne ami tele van levegővel.. nem bír lennt maradni. van benne szűrő 3 növény kavicsok az alján a víz nem túl hideg, olyan átlagos.

2013. szept. 28. 21:44
1 2
 1/14 Pendulum92 ***** válasza:
Pontosan hány fokos a víz? Fűtő van?
2013. szept. 28. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
hát a nem túl hideg víz nem valami bíztató, ennek 25 fok felett kell lennie, én arra tudok gondolni, hogy valamilyen úszóhólyag probléma lehet, ha megfázott, de ez nem biztos.
2013. szept. 28. 21:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Nos fűtő nincs benne és még nem tudom hogy hány fokos a víz de meg mérem. Nem sok ideje talán 6 órája lehetnek ebben a vízben ugyanis most kaptam őket és kb. 2 órája vettük észre hogy ez van vele. Nem tudom hogy 4 óra alatt meg tud-e fázni egy hal. :(
2013. szept. 28. 23:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom megmérni hogy milyen meleg de ha az ujjamat bele mártom akkor olyan pont jó hőmérséklet plusz a tetején van a lámpa ami szintén melegíti a vézet :/
2013. szept. 28. 23:29
 5/14 izomszörp ***** válasza:

Szerezz be egy vízhőmérőt minél előbb! A víznek 27-28 fokosnak kell lennie! És vízmelegítő is kell!

Ha megfázott mégis akkor feljebb kell venni a víz hőmérsékletét.

Csak bettád van?

2013. szept. 29. 00:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Szobai hőmérőd sincs? A lakásban nem tudod megnézni hogy hány fok van? Vagy ha lenne kád hőmérőd amit gyerekeknek használnak. Vagy digitális lázmérő, bár azt még nem próbáltam akváriumhoz, de lehet hogy meg tudnád mérni vele. Nálam most az egyik fűtetlen akvárium 23 fokos. Lehet, hogy nálad is annyi, ha a lakásban nem megy a fűtés, vagy kitudja.
2013. szept. 29. 08:06
 7/14 Pendulum92 ***** válasza:
Boltokban a legegyszerűbb, alkoholos hőmérő kb 400 kb. Ez egy alaptartozék. Az viszont, hogy egyből beraktátok a halakat szűrő beállás nélkül, még több gondot fog szülni. Vagy szűrő egyáltalán van? Mekkora az akvárium?
2013. szept. 29. 09:15
 8/14 Pendulum92 ***** válasza:
kb=ft *
2013. szept. 29. 09:16
 9/14 Platypus ***** válasza:
Nincs az a lakás, amit szeptemberben felfűtenének 26-27 fokra, szóval a víz sem lehet ennyi, ha nincs fűtő. A lámpa melegít, de ennyit azért nem. És már a szállítás alatt is könnyen megfázhatott ilyen időben, mivel most vették. Többesszámot használtál, ez több Bettát jelent egy akváriumban? Hímek? És úgy általában mekkora ez az akvárium és milyen felszerelések vannak benne?
2013. szept. 29. 10:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen 2 bettám van de azt tudom hogy nem lehet őket egybe tartani. Ez egy ilyen akvárium aminek lehet falat rakni két rész közé. Tehát nem férnek egymáshoz. De amelyik a kisebb részben van semmi baja atz furcsállom.. Most hoztunk bele vagy 4 pohár forró vizet a szobámban egyébként 24 fok van. Csak annak van baja amelyik a nagyobb vízben van
2013. szept. 29. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!