SOS, az baj, ha ezt nem mondtam?
Az van, hogy egy hete voltam állatboltban és teknős akvárium után érdeklődtem. Mondtam, hogy majd jövő héten jövök érte, mert csak akkor tudok.
Csütörtökön voltam bent, csakhogy most egy másik eladó is volt ott és most vele beszéltem. És rendeltem egy akváriumot, de nem mondtam külön, hogy teknősnek kéne. És lehet, hogy ő hal akváriumot rendelt. Bár nem tudom, hogy van-e a kettő között különbség...
Most mit csináljak? Ők megrendelik, de nekem meg nem lesz jó, akkor én leszek a hibás, hogy nem szóltam. Lehet, hogy már meg is rendelték....
azért elég baj, hogy ennyire rájuk bízod a döntést.
csak ennyit mondtál, hogy: "rendeljenek nekem egy teknős akvaterráriumot!" ?
Pl ezen akváriumok bármelyike is megfelel terráriumnak:
Teknőst, sivatagi gekkókat is lehet tartani benne. Nincs ráírva, hogy mindenképp tele kell rakni vízzel.
A szakállasagámámat is akváriumban tartom, homokos talajon, víz nélkül, mert akváriumom volt csak itthon. És ha veszek neki nagyobbat, akkor sem terráriumot fogok venni, mert az akvárium sokkal jobb, azt másra is használhatom.
Éppenséggel sokkal jobban jártál volna, ha utánajársz milyen terrárium jó (praktikus) egy teknősnek.
Pontos méreteket adva, hogy egyből felnőtt méret, vagy kisebbel kezdesz, és ilyen napozót is jó építtetni bele:
Megkérdeztem az eladót, és azt mondta, hogy ekkora jó lesz. Mert én előtte kisebbet akartam.
Meg minél természetesebb, nekem annál jobban tetszik. Majd veszek bele növényeket, meg köveket. És nem matrica meg mű fű lesz benne. És az akvárium köré pedig növényeket teszek.
Nem azt mondom, hogy ez csúnya, csak nekem a természetesebb jobban tetszik.
Nem szükséges műfű, bármivel burkolhatod, de a napozót akkor is így a legcélszerűbb, legbiztonságosabb kialakítani, és a leg helytakarékosabb is, mert alatta nem foglalod el a helyet.
Ha újonnan építteted, akkor ezt érdemes beleragasztani.
Minden más megoldás sokkal több helyet foglal, ami egy 80×40-es medencében amúgy is elég kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!