Budapesten lehet kapni sera flore plus macro növénytablettát nagyobb kiszerelésben?
Figyelt kérdés
Elvileg létezik 150 darabos, és jóval olcsóbban jön ki ha az ember azt veszi mint a 24-est.. 24-es 1500 ft, elvileg a 150 darabos 6000..2013. szept. 27. 12:53
1/6 Platypus válasza:
Egy időben azt hittem, ez egy rendes makroelemes tabletta és megpróbáltam venni. Alig tartják egy-két helyen a kicsit is. De egyébként nem sok mindenre jó egy olyan "macro" tabletta, amiben se foszfát, de nitrát nincs. Ha így is kell, akkor rendelhetsz netről :)
2/6 A kérdező kommentje:
akkor melyik macro tablettát érdemes venni?
2013. szept. 28. 23:23
3/6 Platypus válasza:
Én olyan szinten nem találtam elérhető tablettát, hogy végül szobanövény táprudakat vettem. Ezek tartalmaznak egy kis ammóniát, viszont egy új akváriumban ez még jól is jön a bejáratás alatt. Ha jóféle biológiai szűrésed van, akkor üzemelő akváriumban is megpróbálható, saját felelősségre. Nálam bevált.
4/6 A kérdező kommentje:
ne már!!
2013. szept. 29. 17:59
5/6 A kérdező kommentje:
nem játszom orosz ruletett bocsi, normális macro tápra van szükségem, nem érdekel ha drágább mint a sera, csak mondjatok egyet...:S
2013. szept. 29. 18:05
6/6 Platypus válasza:
Ha lenne normálisan beszerezhető, akkor én sem próbálkoznék sufnimegoldásokkal. A nagy európai gyártók a nitrát gonosz korszakban alakultak, a talajtápjaik egytől egyig nitrát és foszfátmentesek. Az ADA táprudacskája is mikroelemes. Ami biztosan komplex táp, az a panzi aquaplant, de gyalázatosan kis kiszerelés és ehhez mérve drága is. Amennyire én tudom, egyetlen magyar boltban elérhető márkának sincs normális makroelemes talajba dugható tápja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!