Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Gömb akváriumba levegőztető...

Gömb akváriumba levegőztető nélkül milyen halakat lehet tartani?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 19:39
1 2
 11/17 Salx Narval ***** válasza:
Műanyag halat, az sokáig megmarad.És ezt komolyan mondom.Olvass utána kérdező,mielőtt lehülyézed azokat, akiktől jó tanácsot kaptál.SN.
2009. nov. 9. 08:59
 12/17 A kérdező kommentje:
témát lezárom..nem kérek több választ,köszönöm a normális válaszokat...és még mindig azt mondom,biztos nem csak dísznek találták ki a gömb akváriumokat.lehet nem aranyhalnak,de másnak lehet igen...
2009. nov. 9. 10:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy kutyát is lehet láncon tartani, csak nem biztos, hogy az a jó neki...
2009. nov. 9. 13:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Van a piacon 1,5 literes akvárium is?Kérdés:Minek?Gondolom váza lenne a neve ha annak szánták volna,de hogy halat nem lehet benne tartani az is biztos...Amugy a cigit is kitalálták,pedig halált okoz.Semmi jó nem származik belőle,de még is létezik.Gömbaksinál is ez van :Semmi jó nincs belőle még is létezik.Mindegy,te tudod,azt tartasz amit akarsz és abban,amiben csak akarod,csak nem értem miért kérdezel,ha nem teccenek a válaszok...
2009. nov. 13. 19:18
 15/17 anonim válasza:
Én sziámi harcos halat tartok gömb akváriumban már 3 és fél éve és semmi baja nincs.Én később szereztem tudomást a gömbakvárium káros hatásáról.Nem olvastam még róla részletesen de az biztos, hogy az aranyhalak nem bírják.A sziámi harcos halnak nem szükséges levegőztető mert van neki egy szerve ami segíti abban, hogy időnként a szabad levegőből tudjon felvenni oxigént ha szükséges neki.Én hetente cserélek nála vizet.
2009. nov. 30. 07:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a szerve a labirintkoportyú.

És nem a szabad levegőből veszi fel az oxigént, hanem úgymond "bekeveri" a légköri levegőt a vízbe. Csak, hogy pontosak legyünk.

2009. nov. 30. 12:14
 17/17 Misa89 válasza:
Semmiet!!!! Max bettát, de az se ajánlott gömb akváriumba!
2011. nov. 27. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!