Norbig kérdése:
Ezt így jól csinálom? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szereztem olyan fűzfa ágat ami nem lett soha permetezve.
Kifőzöm fél órán át és aztán áztatom kicsit.Így jó lesz?
2013. szept. 18. 15:12
1/9 Platypus válasza:
Inkább áztasd 2hétig és ne főzd. Tartósabb lesz. A fűzfa eleve nem egy hosszú életű dolog, a főzés ezt tovább rontja.
2/9 A kérdező kommentje:
Ok köszi.
2013. szept. 18. 15:16
3/9 A kérdező kommentje:
Miért melyek tartósabb?Mennyi ideig lesz jó?
2013. szept. 18. 15:26
4/9 A kérdező kommentje:
És ha megszívta magát csap vízzel,akkor utána szárítsam ki?
Vagy nem kell?De akkor a klóros fa megy bele a vízbe nem?
Úgy döntöttem inkább főzöm. :)
2013. szept. 18. 15:53
5/9 Pendulum92 válasza:
Szerintem elég, ha lesikálod alaposan, de te döntésed.
7/9 anonim válasza:
A klóros fa bemehet a vízbe, attól a pár csepp klórtól, senkinek nem lesz semmi baja.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Úgy gondoltam,hogy ki szárítom főzés után(már meg volt),hátha úgy még strapa bíróbb lesz.Nem tudom,hátha.
(saját kárán tanul az ember)Azzal nagy hibát nem vétettem igaz,hogy a kérgét lehántottam?
Előre is köszi!
2013. szept. 18. 20:10
9/9 anonim válasza:
A kérget le kell hántolni. Az akácfa gyökeréröl jókat hallotam, meg ugye amit lehet venni az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!