Va egy 75-literes akváriumom hogyan tudnám a leg egyszerűbben kitakaritani a víz leengedésére gondolok illetve mikor hányszor kell takarítani?
Szia Dávid!
Nekem is egy pont ugyan ilyenem van.
Így a legegyszerűbb:
És praktikus.
Nekem iylen van anno 500 ft volt.
Csak é egy kicsit fel turbóztam,ha akarod majd küldök képet.Hetente karbantartást kell végezni,ez abból áll hogy esetünkben leszívsz egy külön erre a célra használt vödörbe 10 lityi vizet,és kimosod bele a szűrő betétet.
Így a hasznos bacik meg maradnak de közben takarítasz is.
A leszívott vizet természetesen friss vízzel kell pótolni,de nehogy közvetlenül a csapból.Mondjuk jó lenne tudni a szűrő típusát meg hogy mennyit értesz az akvához,mert akkor annyira magyarázom el a dolgot.
Hali.Még én vagyok.
Nekem is ekkora az egyik akim egyébként csak ez lemaradt.
60*40*30
Értem. :D
Soha nem késő változtatni ;)
Megpróbáltam, mert van egy ilyenem, pici akvárium, ebbe akarom rakni a kis rákot
csak nem teljesen jó helyen van a luk, mert csak kevés vizet rakok bele, de ennyire keveset? 2 centit, hát nembiztos hogy jó lesz. De legalább be lehet kötni így egy kis pumpával, hogy cirkuláljon a víz benne.
a víz szűrőm bluwave 03-as külön légpumpa és vízmelegítő
egy picit értek hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!