Lassan eltűnik a hínárom? (többi lent)
Megcsipkedhetik, de inkább ragadozók.
Adjál nekik növényi eredetű ételeket, főtt zöldségeket, meg alga tablettát, úgy leszoknak az élő növényről.
Az apró kavics jó, (1-2mm) de a tápozást ne felejtsd el.
A hínároknak általában sok fény kell, anélkül hullajtják a levelüket, ezért is fogyhat a növény.
Az a baj, hogy télen kint az ablakban sem marad meg.
Egy alacsony 6 literes akváriumra ha teszel egy 26-30 Wattos égőt és 15 centi közelről világítod, úgy elég gyorsan képes nőni, csak amikor sárgulni kezd gyorsan meg kell tápozni. Ga macro + microval tápozgattam, de nem sokáig foglalkoztam vele, mert nincs sok értelme pár szál hínár miatt fizetni a sok villanyszámlát.
Hosszú távon jobban jársz anubias, aponogeton, cryptocoryne fajokkal, amiknek nem kell sok fény és a halak sem eszik meg.
Első válaszoló,azt sem tudod milyen gurámia van!
Ha kék vagy márványos akkor ok,de ha neked gyöngyös van akkor tuti,hogy le fogja zabálni.Én is próbálkoztam megmenteni a argentinomat,de hiába.Ették és ették.
Mind levelét lecsípték.Ha 2-4 mm között van a kavics akkor igen jó.De ahogy írták előttem is tápozást ne hagyd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!