Hogyan állítsam helyesen üzembe ezt a belső szűrőt?
Sziasztok! Diversa Claro 600-as szűrőt kaptunk, a rajza szerint többféle használati mód létezik.
Akinek ilyen, vagy ehhez hasonló van, hogyan használja?
Nem tudom, ez a szűrő hogyan levegőztet... inkább vegyek mellé levegőztetőt is? 54 literes az akvárium (egyelőre halak nélküli, beállás üzemmódban szerencsétlenkedek)
Köszi a segítséget! Már kezdek a saját bénázásomtól kissé zaklatott lenni :)
csináld úgy, ahogy a 3-mas rajz
és akkor levegőztet. Tehát a kis vékony átlátszó csövet ráhúzod arra a fujó csövön kiálló kis pöcökre. Aztán az egészet berakod a vízbe, lenyomod 1 centivel a víz alá, bedugod a konnektorba és az átlátszócsövecskét kilógatod az akváriumból, mert az kintről szívja be a levegőt.
Köszönöm! A 3. rajz szerint nem működik, nem szív be levegőt :( Az esőztetést meg tudtam csinálni, az oké.
Nem értem, miért nem működik a 3... legfeljebb marad 2.
Az esőztetést milyen magasra kell helyezni? vagy érjen vízbe, hogy fodrozódjon?
Akkor szájjal fújj bele a kis átlátszó csőbe. Be kell indulnia a levegőnek.
De amúgy az sem baj ha nincs levegő, úgy is kerül oxigén a vízbe, csak akkor az esőztetőt úgy kell állítani, hogy fodrozza a vízfelszínt.
Bigyóka elcsavarva - azaz szabad a "légút" :) mégsem jön bubi :)
Nem tudom, hol a hiba... ha megfújom, működik.
Lehet, nem idegelem magam tovább ezzel, marad az esőztető, fordrozódásra állítva :)
Köszönöm szépen! Biztos jövök még hülye kérdésekkel, míg el nem készül az akvárium... :)
A figyelj.Az esőztetőt vedd le és ha nem megy akkor fordítsd
meg a kis cuccot amit ráhúzol a szűrő kifolyó csövére.Tuti működni fog ;).Én is nézegettem ezt egyik irányból fújni fogja a levegőt.Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!