Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit csináljak a hallal?

Mit csináljak a hallal?

Figyelt kérdés
Nekem egy sárgafülű ékszertekim van.És annak vettem egy kis halat h megyegye de nem ette meg!Most mit csináljak vele?
2009. nov. 3. 19:32
1 2
 11/20 Salx Narval ***** válasza:
Aranyos vagy nagyon,nem is tudom ki vett, élő halat a teknősének és tartotta élelem nélkül egy hónapon át, 5-6 cm- es oxigénszegény vízben.Most meg jössz itt azzal, hogy nem vagy olyan mint én."A nagy állatbarát".Természetesen örülök, hogy végre magadba száltál és veszel neki egy akváriumot, csak ez egy kicsit előbb is az eszedbe juthatott volna.Adódhat olyan helyzet, hogy meg kell ölni egy állatot, gyorsan és kíméletesen, de az állatkínzás nem hiszem,hogy tolerálható.Gondold ezt végig,mielőtt megszólsz másokat.
2009. nov. 4. 16:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez tetsziak:)Nem ölöd meg,mert te nem vagy olyan int a válaszoló.Jót kacagtam.Miért is vetted?A teknőc hasában szerinted életben marad?Azért ette eredetileg is hogy megöld(csak nem te hanem a béka.
2009. nov. 4. 17:12
 13/20 A kérdező kommentje:
De én nem direkt ölöm meg ti eszek!Amúgy van szívmix és az olyan szívmix amit a halak is ehetnek de nem eszi meg!Fogtátok!?Mellesleg összebarátkoztak legalábbis szerintem!Bocs de az ilyen ... válaszokat nem tom értékelni és megköszönni!Nah pá! Andy
2009. nov. 4. 19:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Kedves Andy.Nagyon átlátszó ez a duma is."nem direkt ölöm meg"-Miért is vetted,és tetted az aksiba?Nem azért hogy megegye a békád?...A másik,Nekem is van teknősöm,én is tudom mi az a szívmix,és rá vn írva hogy teknősök részére.Ebböl hogy honnan jött neked hogy halak is ehetik...Végül is tényleg,ehetik...csak nem eszik,Mint ahogy egy hotdogot is ehetne,csakhát,milyen fura,nem eszi meg...Nah Pá.
2009. nov. 4. 20:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Lol, debuta a csaj. Vesz neki kishalat, nem eszi meg, és aztán nem öli meg, mert hogy "nem kínoz állatot" és még másokat szól le akik jót írnak. Pff. Ezaz hogy annyi eszed már nincs, hogy egy normális ütés a fejére és halott és eheti a békád, de az hogy ott él a stresszben a hal egyedül meg kaja nélkül, az neked nem állatkínzás.. Hát igen az ilyen hüly* pics*knak a disznóvágás is állatkínzás, meg ha horgász vagyok és enni fogom a halat és egy ütéssel kivégzem az is állatkínzás persze...hát nem, ez az élet rendje. Az amit te csinálsz az inkább állatkínzás...
2009. nov. 5. 01:01
 16/20 Salx Narval ***** válasza:
16-55 vagyok: Nem mintha megérdemelnéd,de segítek, ha abbahagyod a hülyeségeidet.Ha komolyan gondolod, hogy megtartod a halat, akkor írd meg mennyit tudsz szánni akváriumra és felszerelésre, ill a hal fajtája is kellene.Első lépésként, tedd egy nagy befőtes üvegbe,amíg nincs aksid.A vizet klórtalanítani kell,ezt klórtalanító szerrel tudod megcsinálni, vagy egyszerűen állni hagyod 4-5 órát,a víz azonos fokú legyen a terrárium vizével.Ha érdekel a dolog jelezd és leírok mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy éljen a halad.Remélem még nem késő.
2009. nov. 5. 03:09
 17/20 Salx Narval ***** válasza:
Még annyit,ha nincs semmi otthon amibe tehetnéd a halat, akkor csinálj a terráriumban vízcserét.Ha van jódmentes sód,tegyél a vízbe egy kávéskanálnyit a baktériumok és a gombák miatt,a teknősnek sem árt.
2009. nov. 5. 03:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Anyád a buta Seg*fej!Kö*s*g!Azoknak lőre is köszi akk normálisak és jó választ adtak nah pá!Jah és most néztem meg utoljára a válaszokat!Mert idiótákra nincs időm!Helló!
2009. nov. 5. 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Amugy,ugyismegnézed,szoval:Idiótákra nincs időd?Akkor hogy ne húzd az időd,szüless ujjá.Mi vagyunk az idióták mert nem szeretjük az olyanokat akik álatot kínoznak,és itána segitünk,erre fel tahóskodik a kérdező...?Amugy annyit fűznék hozzá,hogy amien válaszokat már megkaptál,előre nem tudod utólag megköszönni.Azaz az előre is köszönömöt cseréld le utólag is köszönömre,mert így nagy hülyeség.Jó állatkínzást Andyka."Nah Pá"...Remélem a cukika kis pink retikülödből előbányászod a cukika kis pénztárcádat,és tényleg fordítassz pénzt a tartásához,mert ha nem akkor ugyan ugy állatot kinzol,és jobban járna egy gyors ütéssel...Bár ha én lennék a halad,gyorsan feldobnám az uszonyom,akkor nem kéne sokáig szenvednem...Pá
2009. nov. 6. 18:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam én az elején, hogy halászlét kell csinálni belőle. Nem lett volna a sok vita.
2009. nov. 6. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!