Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek jó ez a lámpa egy...

Szerintetek jó ez a lámpa egy 60 cm hosszu akváriumra? Azt írja, hogy a lámpatest hossza 60 cm. De a labaival egyutt nem lenne tul hosszu?

Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 17:01
1 2
 11/14 YourDestiny ***** válasza:
Azért, mert gyárilag növényes cső van benne. Tropical Red névra hallgat, és növényes fénycső. Speciális fényspektruma van, ez egy növényes cső. Növényes fénycsövet egyedül viszont több okból sem használunk. Egy, túlzottan mű lesz a fénye, kettő, a fényereje kb. az 1/3-a egy természetes fehér fényű fénycsőnek. De nincs gáz, ugyanis egy Osram 860-as nincs ezer forint sem, ami tökéletes lesz neked.
2013. szept. 11. 08:06
 12/14 YourDestiny ***** válasza:
Speciális színspektruma, nem fényspektruma :)
2013. szept. 11. 08:06
 13/14 YourDestiny ***** válasza:
Na, jól megfogalmaztam, leírtam vagy 3x, hogy növényes cső :)
2013. szept. 11. 08:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Rá lehet tenni a 60 cm akváriumra nekem is ilyen van. Csak annyi a trükk hogy a tartó lábakat meg kel forditani ugy hogy az ives része legyen kifele, ne befele. Igy is rámegy a sinre.
2013. szept. 11. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!