Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hány garnéla fér el egy 72...

Pendulum92 kérdése:

Hány garnéla fér el egy 72 literes, jól szűrt akváriumban?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy garnélásnak fogom berendezni hamarosan a mostani halas akváriumomat(haltbc...).

Red cherry-t, és amanot tervezek bele, ezekből mennyi lenne az optimális kezdő létszám? Milyen szaporodási rátájuk van halak nélkül a red cherry-knek?

2013. szept. 8. 16:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ez is megoldva. Akkor veszek 10-20-at, és hagyom hogy szaporodjanak, majd becserélem valamire a boltban, meg adogatok el.
2013. szept. 8. 19:20
 12/17 YourDestiny ***** válasza:
Az a gond, hogy ha bemászol az akváriumba, hajlamosak kiváncsiskodni. Nálam az amanok például azonnal jönnek megnézni az aljzatporszívót, hogy mi ez, mit tud, meg mire jó, esetleg ehető-e.
2013. szept. 8. 20:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Ha 3 napja nem ettek, lehet, hogy jobban el lesznek foglalva a kajával :D Vagy is remélem.
2013. szept. 8. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Persze, bedobod a kaját, megfogják a kis kezükkel és viszik ide-oda magukkal.
2013. szept. 9. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
najó, tömörülnek egybe is, de nem mind.
2013. szept. 9. 13:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Majd ügyes leszek :D Amit meg leszívok, azt viszem az üzletbe becserélni, ha benne lesznek. Vagy kiszemezgetem, és visszadobom.

Viszont egy idő után tervezek pár nanohalat melléjük. Pl. az amanda lazac a 2,5 cm-es hosszával stresszelheti őket?

2013. szept. 9. 13:37
 17/17 csejani ***** válasza:
Nálam a nanoban galaxyk mellett vannak. Nem is foglalkozik senki senkivel. Most pár növendéket beraktam öcsém akváriumába amiben vörös neonok vannak. És a növendék garnélákat nem is érdeklik a halak ugyan úgy motoszkálnak egész nap nem bújnak el pedig ezek már jó nagy dög vörös neonok. A halakat sem érdeklik a garnélák pedig nem nagyok. De ezen hogy a garnélák nem bújnak el meglepődtem talán azért lehet mert voltak halak a nanoban és már megszokták vagy nem tudom.
2013. szept. 9. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!