110 literes akváriumba ők így sokan vannak?
Figyelt kérdés
6 Platti,7 Neon,7 Zebradánió,12 Guppi????2013. szept. 7. 16:33
11/15 YourDestiny válasza:
Na, megnéztem a szűrőt. A szűrőtartály űrtartalmát nem találtam meg, de a teljesítménye harmatgyenge. Sajnos kevés.
12/15 A kérdező kommentje:
Pár napja komplett tesztet csináltam a vizen...tökéletes...
2013. szept. 7. 22:43
13/15 anonim válasza:
Szerintem is kevés lesz ez a szűrő legalább egy gyengébb külső kellene már ide.És válaszoló, szerintem érdemes megfogadnod amit mondanak itt neked mert 11es sem kezdő... sőtt.. Ha szeretnéd hogy megmaradjanak majd a kisguppik azokat külön kellesz venni meg minden kishalat egyébként.
14/15 anonim válasza:
Amikor elkezdtem én sem hittem mindig el amit mondanak de saját bőrömön tapasztaltam hogy nem jó megoldás volt:)
15/15 YourDestiny válasza:
Megoldás lehet, hogy ha a jelenlegi szűrőjét beállítja biológiai szűrésre, a mechanikait pedig megoldja külön. A 400 liter per óra úgyse jó másra, csak biora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!