Csejani kérdése:
Ma megláttam egy apró 4-5 mm hosszú galaxyt a nanomban. Ezek szerint leikráztak kb 1 hónap után. Kérdésem ő kb milyen idős és eddig mit ehetett? Mivel etessem és őt még megehetik a nagyok? Sajnos nem tudom külön tenni. :- (
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 00:15
1/2 anonim válasza:
Hagyd ott, biztos azt ette amit a nagyok. Por kajákat adhasz neki, vipan baby, vagy bármilyen ivadékhaltáp.
Fagyasztott artemia, cyclops, vizibolha, ilyesmik is.
Vagy sera shrimp natural - igaz hogy ez nagy bogyó és labdáznak vele egy ideig, de amikor elázik már tudják csipegetni és szeretik.
2/2 anonim válasza:
Ha eddig el volt akkor ezután is ugyanúgy lesz, eddig megélt, nem kell neki segítség, csak csináld azt amit eddig is!!! (szerintem persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!