Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen világitást használtok...

Milyen világitást használtok a saját akváriumotokhoz?

Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én a 300 litereshez, 4 x 54W T5 fénycsövet. Házi barkács.. :)
2013. szept. 4. 08:57
 12/14 bamboochatheone ***** válasza:
112 litereshez LED szalagot házi tetőben, a kis 30 literes kockához meg kompakt fénycsövet.
2013. szept. 4. 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:
én egyszerű sima csőlámpát használok, ami egy kis dobozkába lett beszerelve, hogy a dobozkát rá lehet tenni valamire, és úgy világít az akváriumba, igaz nagyon szép az ha neonos lámpa van az akváriumhoz, de nem feltétlenül kell olyan, lehet sima is, egyszer elmentem egy üzletbe, kerestem olyan lámpát, és azt mondta az eladó, ő nagyon tapasztalt hal ügyben, és mondta h nem igazán egészséges a neon lámpa a halaknak, egy idő után meghülyülnek tőle, ő is mondta h lehet sima lámpa amit otthon használunk. De én nem erőltetem senkire, szóval ha neonosan szebbnek látja az akváriumát, akkor tegye :)
2013. szept. 5. 09:04
 14/14 YourDestiny ***** válasza:
Nen neon, legfeljebb fénycső, amiről írni akartál. Mellesleg az eladó valószínűleg szakács volt, de tuti nem halas. Az egyszerű világítás, amiről írsz, totálisan alkalmatlan akvárium felé, többféle szempontból is. A halak meghülyülnek tőle? Tőle hülyülnek meg, az eszétől meg IQ-jától, de nem a fénycsőtől.
2013. szept. 5. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!