Tudnátok sügér fajtákat mondani?
Igen, az enyém mbuna sügéres. És igen, azt értem, hogy kötekedősebbek kicsit. A porcelánról egyébként a legtöbb helyen azt írják, hogy nyugodt, ami egyes esetekben igaz is. Viszont a területét határozottan védi, simán neki megy a nála 2x nagyobb halaknak is. Ha ikrái vannak, a kezemet is megharapdálja. Szóval elkönyvelheted őket erősen területvédőknek, de lehet őket társítani, az akvárium többi részében békén hagyja a lakókat.
Ha nem lesz 3D háttered, akkor kőhalmazokat kéne csinálnod, a lehető legtöbb réssel, búvóhellyel. Egy dologra figyelj, hogy ásnak, szóval az alsó köveket úgy helyezd el, hogy ha billen, ne legyen gáz.
Növényt rakhatsz be, aponogetifoliát. Azt szokták, a többit felzabálják. Lenne még az anubias, de az meg olyan döglassan nő, hogy el fognak algásodni a levelei.
nem semmi gaz a sügeres ugy természetes ha sziklás nem illik a képbe növény.
Viszont amivel nagy gondban vagyok az a halak beszerzése én soproni vagyok itt nincs sügeres halbol viszont ha párba akarom tartani kb6-8 darab hal kell hogy kiválasztódjon a pár vagy egyszerübb párokat venni csak nem tudom hol és hogyan mert itt az ország legnyugatibb részén nemigen sügereznek sajna.Ugyhogy ez a legnagyobb gondom.
Valóban természetellenes a növény bele, de van, aki szemének jobb úgy.
Szerintem megérné pár kilométert utazni valahová a bevásárlás miatt, 15 hal azért nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!