Sok a 19 db hal egy 160L akváriumban?
Felszerelés: Aque el fat-4 belső szűrő, 300W melegítő, légpumpa, világítás.
Betta pár, 3 pink dánió, 3 malabári dánió, 3 aranyhal, 8 guppi.
Meg van benne 4 kék-, 4 sárga-, 4 csíkos almacsiga, 6 tányércsiga.
Nem, nem sok, de a dánió nem jó úgy hogy 3-3, én úgy tapasztltam, hogy nem úsznak eggyütt kölünböző fajta dániók, akkor legyen VAGY 6 (vagy inkább 8) pink VAGY 6 (vagy inkább 8) malabári dánió, az aranyhal, a guppikhoz nem való, mivel az aranyhal, hidegvizi, a többiek pedig trópusi halak, egyeikőjül ígysem-úgysem érezné jól magát, én úgy csinálnám meg hogy:
- 7-8db (bármilyen) dánió
-6 guppi (3 hím, 3 nőstény, VAGY inkább 2 hím, 4 nőstény VAGY 7 guppi, 3 hím, 4 nőstény)
-6 db (bármilyen) cory
-a csigák, és ha ilyen kis halaid vannak, akkor rakhatsz bele garnélákat...
HA kérdésed van, csak írj privátban....
szörnyű ez az összeállítás.
1. a bettát nem párban kell tartani. 3 nőstény kell egy hímhez. ekkora akiban lehet társítani, ezért vegyél még 2 nőstényt. de legyen sok búvóhely.
2. a dániók csapathalak, egészítsd ki a fajtákat 3 helyett 8-ra.
3. az aranyhalnak mennie kell, nem egyezik semmilyen igénye a többi haladdal. hidegvízi, ahhoz képest van fűtőd. szegény.
de végül is választhatsz.
elajándékozhatod az aranyhalakon kívül az összes többi halat, meg a fűtőt is, és még veszel 1-2 aranyhalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!