Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogy lehet megállapítani az...

Hogy lehet megállapítani az akvárium vízét akv. hőmérő nélkül?

Figyelt kérdés
mert nekem nincs még viz hőmérséklet mérő amit oda a akvárium külsejére kell ragasztani olyanra gondoltam és hogy addig nem lehet megállapítani valami mással hogy kb. hány fokos lehet az a víz?? most nem akarok teljes pontosságú hőfokot csak egy kb-t és hogy valami mással nem lehetne ezt megállatítani?? pl.ha belenyulok ugy nem lehet? vagy valami mással esetleg???
2013. aug. 25. 14:07
 1/6 YourDestiny ***** válasza:
Dugj bele egy szobahőmérőt. Ha valamennyit csal is, kb. szerintem meg kell, hogy mutassa. Üvegre ragaszthatót meg ne vegyél, mert pontatlan. Sima üveghőmérőt válassz. Bármelyik halasnál kapsz, pár száz forint.
2013. aug. 25. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Én meg tudom állapítani ha belenyúlok nagyjából. Kicsit hűvösebb a víz, mint az ujjam, kellemesen langyosan hűvös, nem olyan hideg hogy fázzon benne a kezem :)

A szobában hány fok van? Azt tudod?

Ha nyitott az akvárium, akkor abban 1 fokkal hidegebb lesz mint kint. Ha csukott az akvárium és a lámpa melegszik a tetején, akkor abban legalább 2 fokkal melegebb van mint kint.

2013. aug. 25. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam a lakásban van kb 28 fok, nincs nyitva az ablak és egy meleg köntösben izzadok mint egy ló.

A nyitott akváriumban 27 fok van.

2013. aug. 25. 19:11
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek főlleg első válaszoló ezt majd kipróbálom de a sima üveghőmérő az melyik?? erre vagy ilyenmire gondoltál? amit bele kell lóggatni ugye?? : [link] amugy igen tető van rajta!
2013. aug. 27. 11:32
 5/6 YourDestiny ***** válasza:
Igen, ilyet vegyél. Ezt feltapasztod a belső üvegfalra. Ezek többnyire jók.
2013. aug. 27. 12:33
 6/6 A kérdező kommentje:
oké köszi ma megyünk venni ;)
2013. aug. 27. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!