Ez milyen fajta hal? Sürgős és hallébe, alaplé készítésére jó e?
2013. aug. 24. 18:47
1/5 anonim válasza:
egy kisebb amurnak nézem hát bele szokták tenni de nem alapnak ez inkább sütni szokták
2/5 anonim válasza:
Szerintem valamelyik keszegféle. Alaplébe jó, ha sok van belőle, csak jól át kell passzírozni.
3/5 anonim válasza:
Ez amur. A szeme kicsit lejjebb van a szája körül, szóval ez tuti. Látod ez a nagy amur: [link] Az amur második legjobb nemeshalunk, a ponty után. Attól függ mekkora, de amurt azt inkább halszeletnek szokták. Alapnak szoktak keszeget, és nem nemeshalat...
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben!Köszönöm szépen a válaszokat!Ment a pacsi.
2013. aug. 26. 18:10
5/5 anonim válasza:
ez barátom egy 40cm-nél kisebb amur amit bizony vissza kellett volna engedni.... de mind1 is egyétek csak......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!