Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 12 éves vagyok nagyon szeretek...

12 éves vagyok nagyon szeretek horgászni. De nem tudom most mindig ott kell leni valakinek akinek van engedélye vagy egyedül is tudok horgászni? Most mit kell csinálnom?

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:

gyerekjegyel mindig kell ott lenni vkinek aki elmúlt 18 éves

az nem számít hogy van- engedélye vagy nincs csak legyen meg 18 éves

2013. aug. 20. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
14 éves korodig igen. Gyerek vagy még.
2013. aug. 20. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Örülök h szeretsz horgászni. Remélem vigyázol közben a természetre és sok halat vissza is engedsz.

Létezik gyerek horgászengedély, menj be a hozzád legközelebbi horgászegyesületbe, és ott el fogják mondani, hogy hogy lehet ilyened. Le kell tenni egy vizsgát, aztán horgászegyesületi tag leszel, és meglesz az engedélyed.

A gyerek engedély olcsóbb, mint a felnőtt, 1 botra szól, nem 2-re.

Ha nem tudod, hol van horgászegyesület, kérdezd meg egy horgászboltban, vagy attól, akivel ki szoktál menni, és van engedélye.

2013. aug. 20. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, az ok h vizsga... De az életkora miatt kell legyen mellette felnőtt is. Egyedül nem mehet. Ha már ifi leszel igen.
2013. aug. 20. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Én örökké egyedül lógtam ki a városi csatornára, engedélyem se volt. Hal se nagyon. :)
2013. aug. 20. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!