A guppik és a pink dániók csipkedhetik a jávai mohát?
Figyelt kérdés
gondolkoztam hogy veszek egyet mert már utánna olvastam hogy nem nagy fényégényű és hogy kisebb akváriumba is jó, igénytelen, kedzőknek ajánlott, aránylag gyorsan nő, szoval a leirtak alapján tökéletes számomra márcsak az a kérdés hogy a guppik és a pink dánió megcsipkedi??? mert vannt benn még 2 gömbmoha ezt is csak azért vettem mert nem nagy a fényigénye de néha látom hogy egyik-másik guppi odamegy és kicsit megpiszkálja vagy nemtudom mitcsinál vele.... na mindegy akkk szoval csipkedni fogják vagy nem??? mert ha igen ak azért nem veszek hogy széjjelszeggyék...2013. aug. 15. 19:19
1/5 A kérdező kommentje:
jah ezt kihagytam- ha számít ez valamit vann bennt még néhány kis csiga (namtudom ezek rághatják-e gondoltam azért odairom) nem vettem, hanem növénnyel jöttek be a nevüüket nemtudom de igy néznek ki mint a képen csak kicsit sötét barbább a házuk : [link] de ha bántják nem gont ki tudom őket irtani!!
2013. aug. 15. 19:25
2/5 énvagyokhe válasza:
attól mert megcsipkedi egy kicsit nem lesz semmi baja..szétszedni meg nem fogja
3/5 YourDestiny válasza:
Nem fognak kárt tenni benne.
4/5 A kérdező kommentje:
oké köszi! ;)
2013. aug. 15. 20:32
5/5 anonim válasza:
Nekem talajlakok furkaltak szalai kozt azok kart tehetnek benne de utana szorosan odakotottem damillal a fara es azota szepen nö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!