Guppik->' naposak! Mi a teendő?
Hoztam el unokatesóimtól 10-15 darab 1 napos kisguppit!
Mit csináljak velük?Mire kell figyelni?
Milyen halakkal lehet majd őket együt tartani?
peldaul nem art ha vizbe teszed oket....Figyelj ra hogy 2 orankent szoptatni kell oket...utana bufiztetni... -.-"
Mit akarsz rajtuk figyelni?
Tedd külön őket egy kis akváriumba,(mert megeszik a halak) és utána nem kell sok mindennel foglalkoznod:)
A guppik még a pocsojában is megélnek.Szóval szerintem nem szükséges nekik se fütő, elég a levegőztető nekik.Én már minimum 300 guppit felneveltem a fűtő nélkül..:D És nem haltak meg..Vegyél nekik kis növendékhalnak való tápot, pil fix 1 tőkéletesen megfelel. de az a lényeg hogy nagyon apró legyen és megtudják enni. És ha minden nap eteted őket, akkor csak várnod kell míg nagyok lesznek.:)
Először is azt szeretném mondani az első "kedves" válaszadónak hogy minek ír ha bunkó!?
A többieknek köszönöm!
1. vagyok.Azert vagyok bunko,mert hulyeseget kerdezel.
Ha azt kerdezned hogy kell egy kutyat/macskat tartani akkor normalisan valaszoltam volna....de halat?!Raadasul egy olyan halat,ami 10 forint/200 darab.Vegyel inkabb normalis halat = paradicsomos szardinia.
Bocs csak hozzá szolok hogy téleg bunko és nem ir hejesen
és nekem ma született 8 guppim. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!