NotoriusBIG kérdése:
Kiszívja a növények levelét is a törpe szívóharcsa is?
Figyelt kérdés
Hello . az ancijaim kinyírták sok növényem meg letörik a levelüket elképzelhető ha veszek törpe szívóharcsákat h azok is kiszívják a leveleket meg letörik. az ancikat kiszedtem az aksiból ez miatt .nem akarok ezekkel is igy járni. vélemény??!! köszi2013. júl. 31. 00:14
1/6 anonim válasza:
azok elég kicsik, nem rongálnak, inkább csüngnek a leveleken. :D
2/6 anonim válasza:
Nem bántja a növényeket, jó szándékú halacska.
3/6 anonim válasza:
Nem bántja.De készülj fel rá, hogy elfognak pusztulni elég hamar.Eléggé érzékeny kis jószágok, nekem a tizedikek maradtak megg előtte az összes 1-2 hét alatt elpusztult.
4/6 Pendulum92 válasza:
Előző: nem a halakkal van a baj, hanem a tartási körülményeiddel.
6/6 anonim válasza:
Ha látjátok, hogy túl gyorsan mozog a kopoltyúja, akkor cserélni kell egy kis vizet. Ha magas a nitrát szint, vagy ha túl meleg van, ill. ha nincs elég oxigén a vízben a részleges vízcsere megoldja. De szerintem a törpeszívóharcsának nem túl jó a kemény csapvíz. Szerintem a lágyabb 10 NK körüli vizet szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!