Ha a halaknak berakok egy kapszulás Kreatin kapszulát,900mg puffferelt kreatint,40 literes akváriumba 14 halra, attól lesz bajuk?
Most lemaradtam, nem hallottam még erről, minek is a halaknak teljesítmény növelő?
Aminosav kell egy aksiba? Lehet hogy van ilyen még nem hallottam róla.
Fusion protein, mellé volt kreatin, meg nagyon rég nerobol meg stromba, de a halak gyúrnának?
Én is csak azért kérdeztem rá a halakra, hogy menthető e még a dolog, mert csak egy pillanatnyi elmezavar lépett fel, vagy tök mindegy mit rak a vízbe.
Úgy néz ki, az utóbbi felállás van, szóval kb majdnem mindegy, ad e nekik kreatint, az lesz a legkisebb bajuk.
Sőt, ha jobban meggondolom, talán még jobb is, ha lerövidül a szenvedésük.
Az tény hogy a halakban van kreatin épp úgy mint a marhahúsban.
Ezt testépítők fogyasztják.
De nem hiszem hogy díszhalakat fogyasztanának.
Vagy a halaid gyúrnak?
Látom van valaki aki edzeni jár.
Inkább szedje ő a kreatint a fehérje turmixal és hatalmasat fog dobni mivel vizet visz az izmaiba.
Na de visszatérve, a halaknak ne adj ilyet!!!!
Annyi minden van így is amit lehet adni a halaknak, inkább próbálj meg maradni annál ami nekik jó.
40 literre 14 hal? Nano halaid vannak?
Bocs látom írtad már!
Sokan vannak 40 literre :(
Szűrés kevés ennyi halra.
Őszinte leszek,35 literen max egy betta hímet tartanék.
Kb neki való ez az aki.
Ami most van halad mindegyiknek nagyobb akvárium kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!