Miert csinaljak ezt?
A nevében is benne van, hogy földevő.
Rendezik a területüket.
"A ramirezik szívesebben ikráznak lapos kövekre, barlangba inkább a kakaduk szoktak."
Igazad lehet, nekem voltak 2-3 éve,de nem volt szaporulatom, amíg nem tettem be valamit ami alá be tudnak bújni nem találták a helyüket.
Szerinted is kell?
Mármint a kakaduknak? Azoknak abszolút kell barlang, jó esetben minden nősténynek 1. És 1 hímre kell 2-3 nőstény.
A ramiknak meg az adott pártól függ.
Van amelyiknek kell barlang, van amelyiknek elég egy nagy kő is, van, amelyik nem is igazán ikrázik, vagy ha mégis, megeszik az ikrákat, vagy az ivadékokat.
A kakaduknál is előfordul, hogy kell 2-3 ikrázás, és ivadék nevelési kísérlet, mire fel tudják nevelni a kicsiket, és nem eszik meg őket.
De van, hogy elsőre egy egész nagy csapatot felnevelnek.
Én jobban szeretem, ha a "szülők" nevelik a kicsiket, nem pedig külön vannak másik akváriumban.
A kakaduk barlangjának jobb ha csak 1 bejárata van.
Kókuszhéjból, vagy virágcserépből lehet csinálni. A belső falra ragasztják az ikrákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!