Sok kérdés léci írjátok a válaszokat? (lent)
Ha homok van az akváriumban nem áll meg raja a kosz meg a kaki vagy azt a belsőnek kell kiszedni?
És ezeket ha megveszem sera webshoból egybe egy kiszállítási árral kihozzák? [link]
Ja csigasügereknek nem árt egy kis sómaradék a vízben mert mollyk után lesznek tartva?
1. a belső szűrőnek meg a talajporszívónak.
2. egybe hozzák ki, egy kiszállítási díjjal.
3. hááát. inkább csinálj 50%-os vízcserét, addigra magához tér az aki, amire megjönnek a cuccok.
Megfelelő áramlást kell biztosítani. Emellett a fény ne legyen erős, mert a kvarchomok szeret algásodni.
A Sera vatta egy kalap sz@r. Találkoztam már vele, kiszakadoznak belőle ilyen szálak. Hát ha az a szűrő rotorterébe jutna, nagy happy lenne, az tuti.
Minimális só nem árt.
Azért van ilyen is [link]
Én ahova járok ott is ennyiért veszem a kimért siporaxot, ha egy kosárba rendelsz a webáruházban azt egybe hozzák ki, és a szállítási feltételeknél ott a díj, de amikor nyugtázod a rendelést írja menyi lesz a ceh.
A filtervatta inkább növényesbe nyerő.
A belső szűrő javarészt össze szedi a koszt, ha jól el van találva az áramlása.
Most a serától rendelsz akkor 1 liter 5700 ft ha 50 literes akkor 100.000 ft, vesznek egy 50 literes kiszerelést, abból csinálnak 53-55 zacskó literest(mer nem adnak pontosan 1 litert)
És eladják 55x2090 ft 114950ft-ért, viszont a 100.000 ft/50 liter az már kisker ár, tehát egy bolt azon már keres, 10%körüli árréssel 25000ft a nyereség 50 literen, az meg nem rossz, és mi is jól járunk.
"jamost nézem hogy az sima zacsis de akkorse ér a tasak meg a díszdoboz nekem 3ezret :)"
Hát ja, kicsit húzós lenne a dolog, vegyél paprikás zsákot a gazdaboltban, amibe a fűszerpaprikát teszik, pár forint métere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!