Kisgeorgina kérdése:
Milyen nővényt?
Figyelt kérdés
adott egy 100 literes aki
Eheim Classic 250 külső szűrő
szűrőanyag szivacs lávakő
55 watt világítás (40 cm magas vizoszlop)
talaj jlb manado+lávakő
halaknak vörösneont ancit esetleg gurámit tartanék benne
milyen nővényeket tarthatok benne?
tápozásnak mit ajánlotok?
CO2-őt nem szívesen adagolnék mert nem tom hogyan kell de ha irjátok hogyan lehet házilag megcsinálni olcsón akkor az is jöhet
2013. júl. 11. 16:53
1/12 anonim válasza:
vizi hortenzia, cryptocoryne nevillii
3/12 A kérdező kommentje:
milyen kell tudnál linkelni tudnál linkelni hogy kell a co2?
2013. júl. 11. 18:17
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
bár ezt még nem próbáltam de nagyon dícséri pár barátom
6/12 anonim válasza:
amit felül írtam annak nem kell co2 és elég egy panzi aquaplanttot havonta a gyökeréhez tenni
7/12 anonim válasza:
a régi aksimban majdnem elpusztult co2 nélkül én azért irtam hogy kell
ahogy elkezdtem a co2öt rendbe jött
8/12 YourDestiny válasza:
Közepes fényigényűeknek jó ez a fény. Mondjuk a vízi hortenziát nem tenném bele. Nálam közel ilyen világítás alatt két hét alatt úgy kidöglött, mint a huzat.
9/12 YourDestiny válasza:
Egyékbként ilyen fény alá még nem szükséges a CO2. Jól kell összeválogatni a növényeket, és használni EasyCarbot.
10/12 anonim válasza:
Nálam 15W kompaktizzó alatt, egy 35 literes akviban nőtt sokat a vizi hortenzia, hozott kis oldalhajtásokat, amiket letépkedtem, aztán azok is tovább nőttek. Csak nem szereti a hirtelen vízváltozásokat, de ha úgy általában stabil a víz, több vízcsere van és kevesebb vízcsere, azt úgy jobban szereti ez a növény szerintem. Legalábbis ilyen hirtelen áttelepítésekkor néha tönkremegy, de ha helyrejön és beállt vízbe van sokáig, akkor már fejlődik szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!