Jól értelmezem?
Ha trükközöl akkor nem kell sok talaj.
Lehet rostált sóder, először van egy nagy rosta azon kirostálod a nagy kavicsokat, utána kell egy apró ilyen konyhai fém rosta azon még egyszer kirostálod az aprókat, marad az 1-2 mm-es sóder, azt felöntöd ecettel hogy feloldja a meszes dolgokat, ami marad azt kifőzöd és felhasználhatod.
Én elég sokáig csináltam bele lehet fáradni rendesen.
Van a másik verzió, amit én szerintem mindig így fogok csinálni a közeljövőben.
Kell nagyjából mit akarsz ültetni és hova, ahány növény van annyi pet palack kell, levágod a pet palackot az alján kb 5 centi maradjon, beleülteted a növényt, a palack aljába beleteszed amit akarsz, tápgolyó stb
Lesz egy kis tili toli az aksiban mi hol legyen, ha megvan a helyül egy kőlerakatnál vett kövekkel körbepakolod a palackokat 4-5 centi magasan, és erre a bazalt köveket szoktam használni, ha megvagy kiöntöd a drága aljzattal, így a töredéke kell csak.
Ebbe van ha jól emlékszem 5 darab 2,5 literes palack alja, beletöltve a saját recept [link]
1-2 gyufaskatulyányi méretű bazalt kövekkel telepakolva az alja, utána ha jól emlékszem 15 liter JBL manadot öntöttem rá, a front üveghez kellett a legtöbb.
Holnap metszem, nagy szerviz lesz, mer nem látszanak a halak megint, akkor esetleg belekotrok és lefotózom a palackok alját, semmi nem látszik így belőlük, meg a kövekből sem.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
B. Joci neked főképp sokat segitettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!