Lehet tartani pirányát akváriumban?
Figyelt kérdés
Gondolom, nagyon drága felszerelés kell, nagy akvárium meg stb... De, lehet valahol beszerezni, olyan pirányát mint ami dél amerikában él, és megeszi az állatokat? És veszélyes? Úgy értem, véletlenül, belenyúlok, és leharapja az ujjamat?2009. okt. 16. 15:51
1/7 anonim válasza:
lehet tartani csak erősebb üvegű akvárium kell, mert kitöri a gyengét
2/7 anonim válasza:
a piranyák csak rajban veszélyesek. nem vadászik az ujjadra, csak akkor harapja le, ha beleteszed az ujjad a szájába.
3/7 Salx Narval válasza:
A nagy méretük miatt, természetesen nagy aksi kell nekik.De ezen kívül semmi plusz berendezésre nincs szükség a tartásukhoz, mármint az alapfelszereléseken túl.Az anyagcseréjük miatt, talán érdemes a szűrőt túlméretezni. Nagyobb üzletekben, növényevő és húsevő is kapható, több fajta is létezik belőlük.Nem fog vadászni a kezedre, de azért óvatosan kell bánni velük,úgy értem, hogy ne etesd a kezedből.Az aksi tetejét fedni kell, mert kiugorhat.SN.
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.
Semmi extra igénye nincs egy pirahnanak. Csak a méretéhez illő akváriumban kell tartani
5/7 anonim válasza:
Itt figyel 2 Piranha /Vöröshasú/ a monitor mellett az akváriumba:D:D:D:D
6/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm tart piranhakat, de most nem találom hova tette, csak ezeket találtam tőle:
Néha live-ba nyomja az akváriumait, néha meg offline
Veszélyes igen, hát nem kell belenyúlni. Pl az élő egeret megeszi úgy hogy a szőr meg ottmarad a vízben és azt ki kell halászni :/ vagy lehet kopasz egeret is adni neki.
Nem kell drága felszerelés. Sok levegőt kell befújni azt tudom, mert egyszer mesélte, hogy este takarította az akváriumot és utána elfelejtette visszadugni a levegőztetőt. Reggelre az összes hal megdöglött :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!