Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 54 litereshez így már jó?

54 litereshez így már jó?

Figyelt kérdés

ez a külső tisztítana és még egy aquael fan mini levegőztetne avgy egy porlasztó ez a külső : [link]

Az aki csigasügeres lenne.(amm ezeket hogy kell betenni a csöveit?tapadókorongal avgy hogy?

2013. júl. 2. 10:22
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

ja és még 2 kérdés

1.a külső már ugy ahogy megveszem semmit nem kell hozzá venni? max szűrőanyagot?

2.A csövei milyen hosszúak milyen messzire tehetem az akitól?

2013. júl. 2. 10:31
 2/14 A kérdező kommentje:
erre tenném azért kérdem hogy be tudom e vezetni a külsőt a szekrény belsejébe
2013. júl. 2. 10:32
 3/14 YourDestiny ***** válasza:

Ennek a szűrőnek az ára vicc. Az első marha gyenge, brutál drágán. Az nem nagyon elég. Biológiai szűrőanyagot meg egyáltalán nem kapsz hozzá.

Itt van ez (az EX 600-as), sokkal nagyobb tartállyal, ugyanolyan árban:

[link]

Vagy ez olcsóbban, de csapok nélkül:

[link]

Egy liter Siporax elég mindkettőbe, más nem kell. A többi lesz. Ezek mellé a szűrők mellé 54 literbe kiegészítés se kell, elhagyhatod a belsőt.

A szűrőt mindenképp az akváriumnál lejjebb kell elhelyezni. Leginkább alatta.

2013. júl. 2. 11:22
 4/14 YourDestiny ***** válasza:
Ja igen, a cső kb. másfél méter.
2013. júl. 2. 11:22
 5/14 YourDestiny ***** válasza:

Siporax legolcsóbban:

[link]

2013. júl. 2. 11:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Olyan másfél méteres cső szokott lenni rajta nagyjából. Nekem is van egy prime 10-es, de kicsit átalakítottam. Le is vágtam a csövéből, meg volt neki egy ilyen levegős része a kifújó ágánál, ami miatt hangoskodott, azt is levágtam róla és másik véget raktam rá, hogy kussoljon.

Ezekben a hidorokban van egy adag perlonvatta. Jó egy 3 hónapig, aztán ki kell cserélni siporaxra. Vagy cserélheted egyből is, mindegy.

Én nem vettem, csak kaptam egyet, mert valaki vette magának aztán nem használta, csak rejtegette, még a gyári csomagolásban volt bontatlanul, aztán nekem adta, de ez egy 10 éves hidor szűrő, csak most nyitottam ki egy éve kb a dobozból :D Ezért lehet hogy az újabb szériák már nem olyan szar ott a kifújó résznél, mert ez elég idegesítő volt. Tudod levegőt is fújt a vízbe, de én azt nem akartam, mert amiatt zizegett is. De hát meg lehetett csinálni hogy jó legyen. Most csöndes.

2013. júl. 2. 11:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Az atman AT 3335-ös is jó. Van egy olyanom is, azt vettük valamelyik karácsonyra 100 literes akváriumhoz, de rájöttem hogy az inkább kisebb akvihoz jó. 50-70 literest még elvisz önmagában. Az csöndes és legalább 3x akkora a tartálya, mint a hidor prime 10-nek. Tehát annál jobb az biztos.
2013. júl. 2. 11:30
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Akkor ezek annyi oxigént ad is a vízbe ami kell?
2013. júl. 2. 12:41
 9/14 A kérdező kommentje:
a zooplusról 1 nap alatt kihozzák 14900 felett ingyen ? ez nagyon durva innen meg is rendelem ha kell majd már :)
2013. júl. 2. 12:45
 10/14 A kérdező kommentje:
ha csak ez lesz benne nem fog a teteje bebőrösödni meg büdösödni az állott víz miatt mert gondolom ez nem sokat forgat?
2013. júl. 2. 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!