Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Csigasügeres akváriumnak ez jó?

Csigasügeres akváriumnak ez jó?

Figyelt kérdés

Ez az összeállítás így jó csigasügereknek?:

akvárium [link]

szűrő(csaak belső külsőt nem veszek akk ink kevesebbet tartok) [link]

melegítő [link] 50wattosba

talaj:ilyen tüzépes kvarchomok

növény 1anubias megvagy 3gömbalga

lakók:8darab sokcsíkú csigasügér

dekoráció köc sög bujkáló,csigaházak és pár kő

Egyébként a szetteken a tetőn van kapcsoló vagy bedugom kihuzommal kapcsolos?

2013. júl. 1. 17:33
1 2
 11/20 YourDestiny ***** válasza:

Találsz néhány ilyen kérdést a keresőben. Már nem egy illetőnek kiszámoltam, most este már nem esik jó matekozni. Egy olcsó tipp a szűrésre:

[link]

50-60 literbe a harmadik, 60-70 literbe az ötödik jó lehet.

2013. júl. 1. 22:55
 12/20 Zolka99 ***** válasza:
Nekem 60 ezerből kijött a 112 literes külső szűrővel, növényekkel, mindennel együtt.
2013. júl. 2. 09:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!A világítás meg nem nagyon érdekel mivel elég napos helyen lesznek nekik úgysejó ha egésznap ezerrel világítok a növényeknek meg nemkell mert ha teszek csak valami nagyon szívósat fogok.
2013. júl. 2. 09:45
 14/20 YourDestiny ***** válasza:
Kicsit tévedésben vagy. A szívósabb növényeknek is kell a napi 6-7 óra világítás. Nem arról van szó, hogy világítok vagy sem, hanem arról, hogy nagy fényerővel vagy gyengébbel. Ezenkívül a halaknak is kell a fény, sügereknek is illik minimum napi 4-5 órát világítani. A természetes körülményeket akard utánozni, és ne börtönbe zárni azokat, ahol rácsok között néha eltévedve szűrődik be a fény.
2013. júl. 2. 11:04
 15/20 A kérdező kommentje:
ok kösz!
2013. júl. 2. 12:58
 16/20 Pendulum92 ***** válasza:
A napfénytől szét fogsz algásodni, főleg belső szűrővel.
2013. júl. 2. 15:30
 17/20 A kérdező kommentje:
szerintem szép az alga csak nanoba nmem szeretem mert ott elöli a növényeket ebbe nem sok lesz ugyse nekem tetszik ha van alga bőven :)
2013. júl. 2. 19:12
 18/20 Pendulum92 ***** válasza:
Szerintem nem olyan szép, amikor a barna trutymótol, ami a frontüvegedet ellepi, alig látod az akvárium belsejét, de ha neked tetszik... :)
2013. júl. 2. 19:13
 19/20 A kérdező kommentje:
ilyen zöld algákra gondoltam meg az üvegről nyilvánvaló hogy leszedném nem várnám meg amíg be sem látni :)
2013. júl. 2. 19:18
 20/20 Pendulum92 ***** válasza:
Az a baj, hogy a napfénytől általában barna szokott megjelenni( nálam legalább is).
2013. júl. 2. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!