Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A neonhalat és a bettát lehet...

A neonhalat és a bettát lehet etetni szárított vizibolhával?

Figyelt kérdés
Mert ha nem akkor mit ajánlanátok, mivel etessem külön-külön őket?
2013. jún. 30. 19:40
1 2
 11/16 YourDestiny ***** válasza:

A fagyasztott eledel sokkal egészségesebb, mint ezek a száraz tápok. Egy dologra kell figyelni: nem szabad felolvadnia, mert akkor már nem ajánlatos újrafagyasztani és halnak adni. De ez a normál kajára is érvényes, nem? Egyébként is le van fóliázva, miért ne tennéd be a mélyhűtőbe? Elég hülye nézeted van, már bocsi.

Rátérve az általad linkelt tápokra. A Sera San egy színélénkítő táp, ami kiegészítésnek jó, a minőségével nincs baj. A FIX viszont egy elég gyenge minőségű táp, amit mindenképp elkerülnék. Lényegében fehérje és zsír az egész.

2013. júl. 2. 13:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. júl. 2. 16:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Abban már nincs baci, azok megfagynak :)

Lehet hogy ezzel lejáratom magam, vagy valami, de fagyasztott kis halak, meg mindenféle ilyen halaknak való fagyasztott kocka kaja úgy ott van nálam a mélyhűtőben az embernek való málnás fagylalt dobozon rajta, mert csak úgy fért be. De a rendes fagyit azt én néha kiveszem alóla és eszem. Persze van rajta tető, tehát külön dobozban van :D

Az élő tubifexet pedig be szoktam rakni a sima hűtőbe, ha veszek néha, úgy a kajáim mellé. Még van hogy nyitott tányér kaját berakok mellé, de hát nem másznak át. Nem tudnak kimászni a dobozból.

És szerintem eléggé egészséges vagyok, csak abból gondolom, mert nem szoktam megfázni soha, pedig körülöttem sokszor betegek az emberek, és nem kapom el az influenzát, meg ilyesmiket. Szerintem már több éve nem voltam lázas, torkom se fájt, semmi nem volt.

Legutóbb akkor voltam beteg, mikor anyám élettársának a kajájából ettem, amikor ő éppen meg volt fázva. Na akkor elkaptam, de csak azért, mert egy tányérból ettem vele, mert lusta voltam behozni másik tányért, hogy szétosszam a kaját még az elején. Csak megettem amit ő meghagyott. Na ezt lehet hogy nem kellett volna. De azt is túléltem, nem tartott sokáig, kb 2 napig voltam csak beteg.

2013. júl. 2. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyébként sűrűn kezet szoktam mosni. Lehet hogy emiatt nem kapok el semmit másoktól. Még ha így járművön megyek fogdosok mindent, amikor hazajövök mindig kezet mosok egyből. De a fagyasztott hal kajáktól nem félek ilyen szinten. Jobban félek a járművektől, ahol nem tudom hogy milyen csöves mit fogdosott le, vagy hogy olyan székre ültem e le amin előtte egy tetves ült, hát azt ugye nem tudhatom, de még ilyeneket ott sem kaptam el, semmit. Szerintem elég az hogy kezet mosok és kész.
2013. júl. 2. 23:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy amikor etetem a halakat, kézbe fogom ezeket a kockákat, de az után is kezet szoktam mosni. Nem tart semmiből és így biztos hogy nem jut a számba semmilyen baci abból.
2013. júl. 2. 23:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat :D egyébként és is kézmosás mániás vagyok.
2013. júl. 3. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!