Miért fehéredik ki a halam?
Figyelt kérdés
Régi haltartó vagyok mégis olyan problémába ütköztem amit nem értek. Az egyik fekete teleszkópszemű aranyhalamon azt vettem észre, hogy fokozatosan fehéres-arany színűre változik, de ennek ellenére teljesen élénk, az étvágya rendben van, olyan mint eddig volt. A halaimat, mielőtt valaki ezzel jönne, jó körülmények között tartom minden felszerelésem megvan ami szükséges a haltartáshoz, változatosan étkeznek, vitaminokat is kapnak, a víz is megfelelő, már minden ismert betegséget kizártam, köztük a halpenészt is. Szóval ha valaki találkozott már ilyennel, kérem ossza meg a tapasztalatait! Előre is köszönöm!2013. jún. 28. 12:49
1/3 anonim válasza:
nekem is volt ilyen, sima aranyhalnál. teljesen befehéredett, hiába adtam neki mindenféle aranyhaltápot, vitamint, meg mindent. gondolom pigmentjei miatt lesz fehér, szerintem aranyos, és ugyanúgy élhet teljes életet :D
2/3 anonim válasza:
még fiatal és ez az alapszíne ahogy nő a hal eltűnik
pl a sima aranyhal barna amikor kicsi
3/3 Pendulum92 válasza:
Nem belekötésként, csak kíváncsiságból: leírnád a részleteket is? (akvárium, szűrés, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!