Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen halat tegyek egy ilyen...

Milyen halat tegyek egy ilyen akváriumba?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis akváriumot amibe 1-2 halat rakok.De olyan akváriumba tudnak élni,amibe se lámpa se vízforgató se semmi.Természetesen üveg,vannak kavicsok az alján.A vizet mennyi időnként kell cserélni?És melyik hal nem pusztul el egy ilyen akváriumba?
2013. jún. 27. 18:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
meg lehet azt csinálni, hogy cseréli egy héten 4X a vizét, de mi értelme van? egyrészt halat 30 l felett lehet tartani, azt meg nagyon nehéz lesz szűrő nélkül takarítani.
2013. jún. 27. 19:13
 12/19 Pendulum92 ***** válasza:
Sok ember így kezdi, én is így kezdtem 12-13 évesen, de egyszer mindenki megunja a dolgot. Utána abbahagyja a hobbit, vagy utánanéz a dolgoknak.
2013. jún. 27. 19:27
 13/19 Platypus ***** válasza:

Amikor Heiko Bleher előadást tartott BP-n, beszélt egy tenyészetről, ahol nem használnak szűrést, csak cserélgetik a vizet. Mindezt naponta kétszer(!), különben betegek lesznek a halak. Minden egyes nap, egyetlen kihagyás nélkül, pontosan betartott időközönként.

Rengeteg szépreményű kezdőtől hallottam, hogy ő igenis csinálni fogja a gyakori vízcseréket, de a gyakorlatban valamiért sohasem tartott sokáig a buzgalom. A halak meg csúnyán végezték.

2013. jún. 27. 19:31
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem az apám mondta, hogy úgy tartsam, a halnak nem nagy igénye ez, guppinak, de érdekes módon kihalt mind, mondjuk 40 literben 20 hal oxigén nélkül azért :/
2013. jún. 27. 19:32
 15/19 Pendulum92 ***** válasza:
Hát igen, sokszor az először egyszerűbbnek tűnő dolog válik a nehezebbé egy idő után.
2013. jún. 27. 19:40
 16/19 YourDestiny ***** válasza:
Az aztán a nekiállás, amikor azzal dobálózunk, hogy xy ideig bírta. Hihetetlen egyesek felfogása, tényleg.
2013. jún. 27. 20:00
 17/19 anonim ***** válasza:
már rég nem tartok úgy halakat, most is 1000l aksiban van 2 gyöngygurámi és nem is akarok többet tartani.
2013. jún. 27. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
egyébként azt kéne megverni aki ilyeneket mutat meg reklámoz mint például az erstés reklámba kis gömbakváriumba az aranyhal emiatt vannak ilyen kérdések többekközött
2013. jún. 28. 17:24
 19/19 Pendulum92 ***** válasza:
Nem a reklám a hibás, hanem az egyén, aki nem néz utána.
2013. jún. 28. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!