Na most csináltam egy öntöző rendszert, de azt hogy lehetne megcsinálni, hogy csak egy 2mp-re kapcsoljon be?
Most ahogy megszámoltam, 15 másodpercre kéne,
naponta 2x mondjuk :)
Hát ezzel szívtam és is rendesen, van a gyári időzítő az ilyen 1 percre állítható, egy hétre előre be tudod állítani hogy kapcsoljon be.
Példa program 1, minden nap, 00.01 perc be 00.02 perc ki, tehát 1 percig ad áramot valaminek.
Kell egy "lépcsőházi autómata" azt meg be tudod állítani másodpercre hogy ha kap áramot hány másodperc múlva leold.
Lépcsőházakban használják hogy ne maradjon égve a villany.
Ja hogy ez nem áramos rendszer, akkor öntöző automata kell.
Most néztem csak a videót.
Dee áramos, hát kihúztam a dugóból, akkor áltt le, csak egy pumpa alulról nyomja, ennyi.
Ezt hogy kell bekötni ha veszek egy ilyet?
Szóval alul van egy doboz víz, benne egy kis vízpumpa, ami felnyomja a kis csövön a vizet. Csak a vízpumpát akarom bekapcsolni 15 másodpercre, aztán lekapcs.
Azért hogyha elmegyek nyaralni pár napra, akkor öntözgesse a békákat, meg a növényeket.
Lehet, hogy ez úgy hangzott, de nem rosszindulatból írtam hogy okos vagy, hanem dícséretből, mert én tényleg nem jöttem rá a megoldásra, de szerintem az jó ötlet amit írtál.
Ki akarom próbálni. Időkapcsolóm van, hát lépcsőházi automatám nincs, de majd veszek aztán szórakozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!