Egy 67*37es alapterületű nano akváriumba hány liter JBL manado szükséges?
Nekem a manado árától égnek szokott állni a hajam, ha akarsz spórolni vele vegyél pár forintért valami kőlerakatnál fekete bazaltot, ilyen 1-2 gyufácskatujányi méretűek, autópálya alapba, meg mindenhova rakják.
Pakold tele az aljzatot kövekkel, csinálj ilyen gátakat, hagyd ki a növények helyét, így tudsz vele lényegesen spórolni. Meg stabilabb is a manado.
Az a helzet, hogy jobban tetszik a barna talaj, mert lesz pár sötöt szürke fa, és akkor nem lenne kontraszt. Elég sok növényt tervezek, szóval a bazaltos ötlett nem megoldható. Esetleg gondoltam, hogy bányakővel bekeverem a manadot, és 5cm lesz, vagy ez hülyeség, és ilyet nem szoktak csinálni?
Egyébként teljesen kezdő vagyok.
Keverni ne keverd, spórolni így szoktak vele, mert cenz drága ez "Göldner Tiborné" akváriuma, [link]
Rajongok a munkáiért, van egy emers amit minden héten megnézek ha tehetem, egy üzletbe van.
Így lehet spórolni vele, ne keverd semmi apróval.
B.Joci, ez tetszik, de nem az én stílusom, most maradok a keverésnél.
Körülnéztem kicsit, és ilyesmi-valamivel szeretném bekeverni a manadot:
Úgy gondoltam, hogy 30százalék kavics, és 70százalék manado, és a tetejére szórnák kevés kavicsot főleg a szűrő környékére. Szerintetek jó így?
A 6-7cm a mindig szükséges a növényeknek, vagy csak a manadoval dolgozva kell ennyi?
Á bocs meleg van, megkevertelek, így egyszerűbb.
Ebbe kellett volna [link]
40 liter manado az 16000 ft helyette bele tettem alulra ami soha nem fog látszani, fél talicska bazaltot, igy 20 liter manado elég volt sporoltam 8000 ft ot, a bazalt 2 doboz sör volt, és ha netán előbújik egy darab akkor sem látszik hibának, meg volt amit elástak a páncélos harcsák meg volt amit kiástak de akkor sem virít hogy hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!