Csináltam egy csobogót. Milyen?
http://www.youtube.com/watch?v=WEcd3lubjoo&feature=youtu.be
Hátra a kis tálcára majd rakok kettő broméliát és 3 békát.
Szerintetek jó ez így nekik?
hát lehet hogy bírná egy vékonyabb csövön, csak akkor meg elázna az egész talaj. Nehéz azt megcsinálni jól szerintem. Bár igen így ugye locsolgatni kell külön a broméliát.
Arra is gondoltam, hogy egy másik pumpát betennék alulra, és azt a bromélia fölé, és egy időkapcsolóra kötném, de azt csak napi 1 percet locsolná. Bár lehet, hogy az sok neki. 1 perc alatt sok víz elmegy. Nemtudom, lehet hogy a broméliát csak spriccelgetem kézzel. De végülis a tálba lehet megmaradna valami mini növény. Csak szerintem bele fognak kakálni a békák, néha ki kell önteni, vagy valami. Akkor a növényeket is kiszedni az már nagy meló :D
Még egy kérdés, hogy van ilyen broméliám
Ezt valamikor télen vettem, bent volt a másik terrárumba, de nem néz ki túl jól (amikor vettem szebb volt). Nem tápoztam egyszer sem. Namost nem tudom, hogy mi lenne ha pici folyékony tápot öntenék a cserépbe. Békák miatt nem tudom, hogy zavarná e őket, vagy sem?
Szerintem jó lett.
Amúgy én előbb láttam a videót mint a kérdést, mert fel vagyok iratkozva a csatornádra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!