Mi van itt néhány emberrel?
Szerintem azért, mert valamelyik kérdező már előre felkészül arra, hogy itt le fogják támadni. Márpedig itt vannak tényleg, támadó, frusztrált, idegbeteg, parás válaszolók is, akik egyszerűen képtelenek lenyugodni, mintha csipesz lenne a seggükben, és ők képzelik magukat az állattartók istenének akik fölülről látnak mindent.
(Bocs, de nekem se tetszenek az ilyen válaszolók, és ez most kijött)
Ez az egyik ok. A másik ok, hogy a kérdező is egy frusztrált, parás, idegbeteg, csipeszseggű atomerőmű. :D
Sok közöm a témakörhöz nincs, de egyébként sokan élik ki a frusztrációikat ilyen helyen... Megerősítést akarnak kérdés feltevésnél nem véleményt. :)
Mondjuk engem pl minden kérdésemnél basznak le mások, hogy hülye vagyok minek kérdezem és egyébkéntis r*hadjak meg :'D
én néha szoktam baszogatni másokat. ^^
de nem különösebben érdekel az se, ha visszapofáznak.
"Xandir válasza: én néha szoktam baszogatni másokat"
De az őszintén mit érdemel mást, 40 literbe 3 aranyhal, meg 10 literbe porlasztóval szűrő nélkül ancik mag egy rakat hal, meg 23 hal 54 literbe, vitorlás, torkánum meg mittudomén még mi. Ezeknek nincs netje? Akkor meg hogy ír ide?
Az itt a gáz hogy nem fogadják el hogy a haltartás nehéz ha nem tartod be az alap szabályokat, nem értik a szűrés, a növényzet, és az akvárium méret fontosságát, plusz a boltosok az ellenkezőjét mondják érdekből mint a haltartók.
Vélhetőleg az ilyen és ehhez hasonló oldalak miatt egyre több "jó akvarista" lesz, és változni fogy előbb utóbb a haltartás, és a vele kapcsolatos bolti információ is, mivel felkészültebbek az "itt" képzett akvaristák, helyre teszik a boltosokat, ahogy hallom, néha elég rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!