Kinti kertitóba olyan nagyobbacska aranyhalak amik tipikusan megtalálhatók minden tóban, mennyibe kerülhetnek és hol tudok venni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 16:24
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
az szerintem koi ponty azt szoktak tóba tenni és az nem aranyhal csak arany színű :)
3/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi...Gyöngyösi vagyok sajna:S de van itt pár állatkereskedés hátha...oh nem ismerem hogy milyen második igaza lehet. Mindenesetre olyat szeretnék itthonra mint ami általában van minden köztavacskában/udvar tavacskában.
2013. jún. 13. 18:58
4/9 Dioxyde válasza:
Először legyél tisztában a halak igényeivel utána vásárolj csak........
5/9 anonim válasza:
Ezeket találtam:
Frontosa Díszállat: 3200 Gyöngyös, Olimpia utca 6. Tel.: +36 30 365-7636
Hobby Díszállat: 3200 Gyöngyös, Koháry út 22.
Vad Világ: 3200 Gyöngyös, Dózsa Gy. út 1/1. Tel: +36 30-219-23-18
Vad Világ2: 3200 Gyöngyös, Országút utca 40.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utána nézek:)
2013. jún. 14. 17:55
7/9 anonim válasza:
ha kell tavi aranyhalakat vagy koikat tudok eladni 400-ft ért miskolc közelébe
8/9 A kérdező kommentje:
Sajna elég messzi lakok Miskolctól:( De már kiderült honnan tudok venni, köszi:)
2013. aug. 23. 15:04
9/9 anonim válasza:
Szia!Nekem vannak aranyhalaim a kerti tóban,Attól függ mekkora a tavad,és hogy milyen mély?Mert a nagy meleget nem bírják egy 50 cm mély tóban!A másik dolog meg télen a halak elvermelik magukat,hogy túléljék a nagy hideget.Én nem lakom olyan messze Gyöngyöstől kb 35 km.Kicsiket kb 5-6 cm adhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!