Mi a véleményetek az akváriumomról? Mit változtassak rajta?
Tudom, hogy az aljzat nem a legjobb, de azt nyáron lesz lehetőségem lecserélni. Amúgy mit cseréljek még ki/rakjak máshova?
13 vagyok csak, megpróbáltam a legjobb tudásom szerint berendezni, kihozni belőle a maximumot. :)
Az első képen azért bubis, mert rögtön vízcsere után készítettem. (valamiért mindig buborékos lesz utána minden, de hamar eltűnik. )
hány literes, milyen technika? kinézet alapján a háttérrel van a legnagyobb bajom, a talaj nem gáz.
de ha nincs 70 centi hosszú (mert szerintem nincs), akkor a neonokat elajándékozhatnád.
Jó ez. Háttérnek lehet jobb lenne egy egyszínű valami.
Ha megfordítod a hátteret, a másik felén mi van?
inkább mondd el, hogy pontosan milyen technikád van, és milyen és mennyi halad van NEKED. meg hogy mekkora az aki. :D
ezek sokkal fontosabb, minthogy hogyan néz ki.
Magasabb dekoráció, vagy magasabb növény kéne még 1-2 db, mert a fenti régió kicsit üres, így oda ritkábban mennek a halak, mert stresszesebb környezet a bujkálók hiánya miatt.
Egyébként jó.
szerintem akkor okés. :)
ugye egy napig állni hagyott vízzel csinálod a vízcserét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!