Ha kék hátteret raknék a tengerire az milyen lenne?
ez sztem akvárium függő pl nekem édesvízim van ott fekete háttérrel tök szépek a vörösneonok és a serpalazacok de viszont az ancikat alig lehet észrevenni
érted mire célzok? ha olyan színű halak vannak az akiban aminek a színe hasonlít a háttér színére akkor azok a halak elvesznek benne ha bohóchalak vannak benne akkor azok színét kiemeli de a Palettás doktorhal elveszne benne
Volt rajta szürke fólia de leszedtem, mert belül volt egy elválasztó üveglapon és feljött a sós víztől, a szélein levált. Úgy tűnik nem tartós belülre tenni, csak az akváriumot nem tudom elhúzni hogy mögé rakjam.
Viszont az üveglapot vissza tudom tenni bele. A szürkét kiszedtem, csak gondoltam most befóliázom kékre.
Egyébként van fehér fóliám is. De lehet, hogy az jobban algásodna és nehéz kivenni lemosni az üveglapot, mert a tetején van egy szűrés akkor azt is le kell vennem.
Hát most túrom a képkeresőt 100 kék tengeri háttérre jut 1 másmilyen, néztem németül, angolul, de ott is ugyanaz a helyzet, fehér még véletlen sincs, szerintem az annyira köves már hogy azért rémlik fehérnek, egy díszállát kereskedésben van kitéve sacra 10-éve, vagy lehet kifakult már a fólia mögötte, szóval az is tuti kék.
Szerintem jó ez a szín. Tengerinek alap színe a kék bár nem igazán értek hozzá, de a képkeresőbe nagyon ászul néznek ki minden kék árnyalatban, sötét kék, és világos kék is.
Logókat vágtunk és ez a 86-os kék maradt belőle:
xn--mir-ina.hu/reklam/szinmintak/oracal-1.gif
de lehetne még venni ilyeneket is:
xn--mir-ina.hu/reklam/szinmintak/oracal-2.gif
pl a 061-es az olyan türkizesebb, de a franc tudja
hjó, mondjuk léteznek más fóliák is, nem csak oracal, de most csak ezt a színmintát találtam.
Hát nem tudom, lehet hogy jobb lenne türkiz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!