Üdv. Van egy 5000L-es akváriumom. Ebbe szeretnék tartani egy vagy ha lehet két cápát. Lehetséges ez?
Azért van a fólia rajta mert feteni fogják a szobát le húztam picit de ink nem veszem le mert sokat szívtak vele.. de majd ha kész a festés holnap este fele ink hétfőn teszek fel képet normálisat nektek
Én régebben dolgoztam egy ilyen mellett apám asztalos és csináltunk ott pár dolgot az is brutális volt.
A szóhasználatod azt mondja nagyon fiatal vagy, ez szerintem egy 8-10.000 literes aksi, 4x2,5x1.5 mély mivel be is kellet rendezni, létra beállítva stb. Korallzátony édesvízi rendezettbe? Halakhoz cápa? s4 ? a galaxy ace 10 szer különb képet csinál mind ez, nekem egy régi 1M pixeles vacak van de az különb.
Pénz nem számít? elég meredek kijelentés.(és nagyképű is)
2 külső szűrő? na vicc. Ekkorába egy szűrőt raknak de annak a szívóága vagy 10 csonkból áll, a nyomó szintén. Ragozhatnám még.
Ha tévedek és értelmes képet tudsz tenni, én fogom kérni hogy minuszolj le meg mindenki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!